Cartofi-Scallion Latkes
Reteta de cartofi-Scallion Latkes este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 141 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Mergeți la magazin și ridicați cartofii de copt, uleiul de măsline, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Latkes Crocante De Cartofi (Clătite De Cartofi), Cartofi Latkes, și Cartofi Latkes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați cartoful și ceapa; strângeți umezeala din amestecul de cartofi peste o sită.
Combinați amestecul de cartofi, făina, sarea și albușurile de ou într-un castron mare. Împărțiți amestecul în 12 porții egale și stoarceți orice lichid rămas. Aruncați lichidul. Formați fiecare porție într-un tort gros de 1/4 inch.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați 6 torturi în tigaie; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii. Repetați procedura cu restul de 1 lingură de ulei și 6 chiftele.