Cartofi saut de vară
Dacă aveți despre 55 minute pentru a petrece în bucătărie, cartofii de vară saut ar putea fi o mare fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 250 de calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de cartofi, ulei de rapiță, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 10 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Squash De Vară Sotat, Saut Suc De Fructe De Vară, și Squash De Vară Sotat.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o tigaie mare, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere. Se fierbe timp de 5-8 minute până când începe să se înmoaie, dar nu se destramă.
Se scurge și se lasă să se usuce la abur în strecurătoare pentru câteva minute.
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare. Strângeți frunzele de dafin în mâini și adăugați-le în tigaie împreună cu căței de usturoi întregi. Odată ce cartofii sunt uscați, aruncați în tigaie și condimentați. Aruncați-le în tigaie și gătiți la foc mediu-mare timp de 20-25 de minute, întorcându-vă des, folosind o felie de pește, astfel încât să nu le rupeți.
Când cartofii sunt crocanți și aurii, radeți coaja de lămâie drept și gătiți încă 1-2 minute. Gustați pentru condimente, apoi împrăștiați cu pătrunjel și serviți.