Cartofi Roșii Zdrobiți Rustic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii roșii zdrobiți Rustic. O porție conține 276 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 93 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, frunze de salvie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cartofi Rustici Zdrobiți, Rustic Ceapa-Bacon Zdrobit Cartofi, și Cartofi Zdrobiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mic. Gatiti, amestecand ocazional, 10 minute sau pana cand untul devine maro auriu si parfumat.
Între timp, puneți cartofii în apă sărată pentru a acoperi într-o oală de supă de 8 litri și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până se înmoaie; scurgere. Puneți cartofii în oală și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, 1 minut sau până când cartofii sunt uscați.
Se ia de pe foc și se pasează cartofii cu crme frache, sare și piper. Se amestecă untul rumenit, rezervând 1 până la 2 linguri.
Transferați cartofii într-un vas de servire rezistent la cuptor de 2 litri.
Stropiți cu unt maro rezervat și presărați cu frunze de salvie. Păstrați cald până când este gata de servit.
Dacă faceți înainte, acoperiți vasul cu folie și răciți.
Scoateți din frigider și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Coaceți la 350 timp de 30 până la 45 de minute sau până când se încălzește.