Cartofi Roșii Zdrobiți Rustic

Cartofi Roșii Zdrobiți Rustic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii roșii zdrobiți Rustic. O porție conține 276 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 93 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, frunze de salvie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cartofi Rustici Zdrobiți, Rustic Ceapa-Bacon Zdrobit Cartofi, și Cartofi Zdrobiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mic. Gatiti, amestecand ocazional, 10 minute sau pana cand untul devine maro auriu si parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se ia de pe foc.
3
Între timp, puneți cartofii în apă sărată pentru a acoperi într-o oală de supă de 8 litri și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până se înmoaie; scurgere. Puneți cartofii în oală și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, 1 minut sau până când cartofii sunt uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Se ia de pe foc și se pasează cartofii cu crme frache, sare și piper. Se amestecă untul rumenit, rezervând 1 până la 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Transferați cartofii într-un vas de servire rezistent la cuptor de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
6
Stropiți cu unt maro rezervat și presărați cu frunze de salvie. Păstrați cald până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
7
Dacă faceți înainte, acoperiți vasul cu folie și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Scoateți din frigider și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
9
Coaceți la 350 timp de 30 până la 45 de minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista