Cartofi Roșii Zdrobiți Rustic

Cartofi Roșii Zdrobiți Rustic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii roșii zdrobiți Rustic. O porție conține 276 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 93 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, frunze de salvie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cartofi Rustici Zdrobiți, Rustic Ceapa-Bacon Zdrobit Cartofi, și Cartofi Zdrobiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mic. Gatiti, amestecand ocazional, 10 minute sau pana cand untul devine maro auriu si parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc.
3
Între timp, puneți cartofii în apă sărată pentru a acoperi într-o oală de supă de 8 litri și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până se înmoaie; scurgere. Puneți cartofii în oală și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, 1 minut sau până când cartofii sunt uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se ia de pe foc și se pasează cartofii cu crme frache, sare și piper. Se amestecă untul rumenit, rezervând 1 până la 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Transferați cartofii într-un vas de servire rezistent la cuptor de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6
Stropiți cu unt maro rezervat și presărați cu frunze de salvie. Păstrați cald până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
7
Dacă faceți înainte, acoperiți vasul cu folie și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Scoateți din frigider și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
9
Coaceți la 350 timp de 30 până la 45 de minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista