Cartofi Roșii Prăjiți Cu Miere

Cartofi Roșii Prăjiți Cu Miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii roșii prăjiți cu miere. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 148 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. 7913 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de miere, muștar, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cartofi dulci prăjiți cu miere cu miere-scorțișoară, Cartofi Roșii Prăjiți Cu Miere, și Cartofi dulci prăjiți cu miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Înveliți ușor un vas de copt de 11x7 inch cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați cartofii într-un singur strat în vasul pregătit și acoperiți cu ceapă. Într-un castron mic, combinați untul topit, mierea, muștarul, sarea și piperul; stropiți peste cartofi și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
MuștarMuștar
UntUnt
MiereMiere
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 375 grade F (190 grade C) timp de 35 de minute sau până se înmoaie, amestecând la jumătatea timpului de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista