Cartofi roșii pentru Bebeluși zdrobiți cu ardei iute Ancho și brânză Jack uscată

Cartofi roșii pentru copii zdrobiți cu ardei iute Ancho și brânză Jack uscată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 334 calorii. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, ulei de măsline, brânză jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză), Cartofi pentru copii zdrobiți la grătar cu sos verde Harissa {Comfort Food}, și Anghinare prăjite pentru Bebeluși umplute cu brânză Pepper Jack pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ardeii iute într-un castron mic; acoperiți cu apă fierbinte.
Lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Transferați la mini procesor; procesați la piure grosier (sau tocați mărunt ardeii iute). Măsurați 1/4 cană de piure și puneți deoparte (rezervați orice piure rămas pentru o altă utilizare). Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și răciți.
Aduceți cartofii să fiarbă în cratiță mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 16 minute.
Scurgere. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Încălziți uleiul în aceeași cratiță la foc mediu-mic.
Adăugați 1/4 cană de piure de chile și usturoi; se amestecă 30 de secunde.
Adăugați cartofi; se amestecă pentru a acoperi. Folosind spatele lingurii de lemn, spargeți cartofii până când cele mai mari bucăți sunt cuburi de aproximativ 1 inch. Se amestecă pentru a se încălzi. Se amestecă brânza, 1/2 cană de pătrunjel și coriandru.
Se transferă în castron, se presară cu 1 lingură de pătrunjel rămas și se servește.
* Disponibil la multe supermarketuri și la magazinele de produse alimentare de specialitate și piețele latine la nivel național.
Dry Jack este brânză în stil Monterey Jack, cu vârste cuprinse între șapte și zece luni; este plin de aromă, ferm și perfect pentru grătar. Cricul uscat poate fi găsit la unele supermarketuri și la magazinele de alimente specializate.