Cartofi rosii cu unt rumenit
Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, cartofii roșii cu unt rumenit ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten și lacto ovo vegetariană de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 245 de calorii , 3 g de proteine și 16 g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de cartofi, sare, piper și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu un scor de 31% , acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt ravioli cu prosciutto și ciuperci cu sos de unt rumenit cu busuioc , ravioli de dovleac cu sos de salvie și unt rumenit și pui la tigaie .
Instrucțiuni
Pune cartofii într-un cuptor olandez; adăugați apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; gătiți, descoperit, 15-20 de minute sau până când se înmoaie.
Între timp, într-o cratiță grea mică, topește untul la foc mediu.
Se încălzește 5-7 minute sau până când devine maro deschis, amestecând constant. Se amestecă usturoiul; gătiți 30 de secunde mai mult sau până când untul devine maro auriu.
Scurgeți cartofii; transfera intr-un bol.
Se presară cu sare și piper.
Stropiți cu unt rumenit și amestecați pentru a se acoperi.