Cartofi prăjiți zdrobiți cu lămâi
Cartofi prăjiți zdrobiți cu lămâi este un fără gluten, întreg 30 și vegan farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 397 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cartofi, ulei de măsline, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Încercați Cartofi Prăjiți Zdrobiți, Cartofi De Lămâie Prăjiți Zdrobiți, și Mușchi prăjit în tigaie cu cartofi zdrobiți și sos de hamsie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți cartofii într-un vas de 8 litri cu suficientă apă rece pentru a acoperi cu cel puțin 2 inci. Aduceți apa la fierbere la foc mediu și gătiți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Scurgeți cartofii într-un colizor și lăsați să se usuce timp de 5 minute. Folosind palma mâinii, apăsați ușor cartofii până când sunt ușor zdrobiți.
Într-o tigaie mare, antiaderentă, încălziți 1/4 cană de ulei la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și gătiți până se parfumează și se rumenesc ușor, aproximativ 1 minut.
Scoateți usturoiul și aruncați-l. În loturi, adăugați cartofii și gătiți, fără agitare, până când fundul devine maro auriu, aproximativ 5 până la 8 minute. Folosind o spatulă, întoarceți cartofii și gătiți, stropind cu ulei, dacă este necesar, până se rumenesc pe cealaltă parte pentru încă 5 până la 8 minute.
Pentru pansament: într-un bol mic, bateți împreună uleiul, sucul de lămâie, pătrunjelul, cimbrul și coaja de lămâie. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Puneți pansamentul peste cartofi și aruncați ușor până când este acoperit. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Transferați cartofii într-un bol de servire și serviți.