Cartofi Prăjiți Uscați (Curry)

Cartofi Prăjiți Uscați (Curry)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați cartofii uscați (Curry). Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 233 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în jurul valorii de 20 de minute. Un amestec de turmeric, urad, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Chilakada Dumpa Podi Koora - Curry de cartofi dulci în stil Andhra cu pudră de Curry, Cel mai bun condiment uscat freca pentru pui, carne de vită și carne de porc, și Cartofi Mochai Curry / Urulaikizhangu Mochai Kara Curry.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista