Cartofi prăjiți, păstârnac și morcovi cu sos de hrean

Cartofii prăjiți, păstârnacul și morcovii cu sos de hrean ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 214 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare, morcov, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cartofi prăjiți, păstârnac și morcovi cu sos de hrean, Cartofi prăjiți, păstârnac și morcovi, și Cartofi prăjiți, morcovi, păstârnac și varză de Bruxelles.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sos de hrean, lingura iaurt pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele; răspândit la 1/2-inch grosime. Acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare; lăsați să stea 5 minute.
Răzuiți într-un castron folosind o spatulă de cauciuc; amestecați hreanul și 1/4 linguriță de sare. Acoperiți și răciți.
Preîncălziți cuptorul la 45
Pentru a pregăti legume, gatiti morcov în apă clocotită 5 minute sau pana cand se inmoaie; scurgere.
Combinați morcovul, păstârnacul și următoarele 8 Ingrediente (păstârnac prin cimbru) într-o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute; se amestecă. Reduceți temperatura cuptorului la 400 (nu scoateți legumele din cuptor); coaceți încă 30 de minute sau până când legumele sunt fragede. Aruncați cimbru.
Se servește cu sos de hrean.
Notă: cartofii roșii rotunzi mici pot fi înlocuiți cu puieți, dacă se dorește.