Cartofi prăjiți, morcovi, păstârnac și varză de Bruxelles

Cartofi prăjiți, morcovi, păstârnac și varză de Bruxelles este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 331 calorii. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 77 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, varză de Bruxelles, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi prăjiți, morcovi, păstârnac și varză de Bruxelles, Cartofi prăjiți, morcovi, păstârnac și varză de Bruxelles, și Cartofi prăjiți, morcovi, păstârnac și varză de Bruxelles.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ungeți o tavă de copt de 11 pe 17 inci cu ulei de măsline extravirgin.
Așezați legumele în foaia de copt și adăugați ierburile uscate, sarea și piperul. Aruncați bine, acoperind uniform toate legumele cu condimente și ulei.
Adăugați mai mult ulei dacă legumele par uscate.
Întindeți legumele uniform pe o foaie mare de copt.
Așezați pe raftul din mijloc în cuptor și coaceți timp de 35 până la 40 de minute.