Cartofii prăjiți la cuptor și morcovii cu cimbru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 202 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, cimbru, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sunny ' s Fried Rosemary and Thyme Chicken, morcovi și cartofi, Morcovi Prăjiți Cu Cimbru, și Morcovi prăjiți cu usturoi și cimbru.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aduceți o oală mare cu apă la fiert la foc mare și adăugați cartofi. Fierbeți cartofii până abia se înmoaie când sunt înțepați cu o furculiță, aproximativ 5 minute, apoi scurgeți-i complet și întindeți-i într-un singur strat pe o foaie mare de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați morcovi, stropiți legumele cu ulei de măsline, condimentați generos cu sare și piper și aruncați ușor pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Ulei De Măsline
Morcov
4
Coaceți, amestecând ocazional, până când cartofii se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Transferați legumele într-un castron mare și adăugați cimbru și unt; aruncați ușor pentru a acoperi uniform.