Cartofi prăjiți la cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofi prăjiți la cuptor. Această rețetă servește 5 și costă 1,74 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și 30 întregi are 511 calorii, 7 g de proteine și 29 g de grăsime per porție. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Vă este adus de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 231 de bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Dacă aveți boia de ardei, sare, ulei și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 50%. Încercați cartofi prăjiți la cuptor, cartofi prăjiți la cuptor și cartofi prăjiți la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Tapetați o tavă de foaie cu pergament. Într-un castron mare, aruncați cartofii dulci cu suficient ulei pentru ai acoperi.
Se presară cu condimente de casă și boia de ardei.
Întindeți cartofii dulci într-un singur strat pe tava de copt pregătită, asigurându-vă că nu vă aglomerați.
Coaceți până când cartofii dulci sunt fragezi și aurii, întorcându-le ocazional, aproximativ 20 de minute.
Lăsați să se răcească 5 până la 10 minute înainte de servire.
Se amestecă ingredientele și se păstrează într-un recipient ermetic timp de până la 6 luni.