Cartofi prăjiți de rozmarin și usturoi cu chipolatas

Rosemary & usturoi cartofi prăjiți cu chipolatas ar putea fi doar vasul lateral pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 266 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica regele edward cartofi, rozmarin, bulb usturoi, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 68 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Pulpe de pui prăjite cu rozmarin, cartofi noi, sparanghel și usturoi, Celebrul piure de usturoi și rozmarin al lui Johnny Garlic, și Cartofi Prăjiți Cu Rozmarin Crocant sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Puneți cartofii într-o tigaie cu apă rece, aduceți la fierbere și fierbeți timp de 5 minute. Între timp, puneți untul și uleiul într-o tavă mare de prăjire superficială și încălziți la cuptor.
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare, dându-le o agitare bună pentru a pufni puțin marginile. Aruncați uleiul fierbinte în tavă și prăjiți timp de 20 de minute.
Adăugați usturoiul, rozmarinul și chipolatele în tavă, aruncați bine împreună și prăjiți încă 50 de minute până când cartofii sunt crocanți și se rumenesc și cârnații sunt fierți.