Cartofi prăjiți cu usturoi și parmezan la cuptor

Usturoiul la cuptor și cartofii prăjiți cu parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 317 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 79 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați cartofi roșii, usturoi, cimbru măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi prăjiți cu usturoi și parmezan la cuptor, Usturoi cuptor cartofi prajiti cu parmezan usturoi Aioli, și Usturoi Parmezan Oregano Cuptor Cartofi Prajiti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 425 grade F (220 grade C).
Așezați cartofii într-un bol de amestecare și stropiți cu ulei de măsline. Condimentează cu usturoi, cimbru și 1/4 linguriță sare condimentată. Aruncați până când este acoperit uniform. Ridicați cartofii prăjiți din vas și întindeți-i pe o foaie de copt antiaderentă într-un singur strat. Salvați uleiul rămas în vas.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 30 de minute, răsturnând cartofii prăjiți la jumătatea coacerii. Întoarceți cartofii prăjiți în bol cu uleiul de măsline, presărați cu 1/2 cană parmezan și pătrunjel. Aruncați pentru a acoperi, apoi întindeți din nou pe foaia de copt. Reveniți la cuptor și coaceți până se topește parmezanul, aproximativ 10 minute.
Presărați cartofii prăjiți cu restul de 1/4 cană parmezan și 1/4 linguriță sare condimentată pentru a servi.