Cartofi prăjiți cu usturoi și ierburi
Cartofii prăjiți cu usturoi și ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 187 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 31 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, piper, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cartofi Prăjiți Cu Ierburi Și Usturoi, Usturoi, Parmezan + Cartofi Prăjiți La Cuptor Cu Ierburi Proaspete, și Pește cu ierburi de lămâie cu cartofi prăjiți crocanți la cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tigaie și cuptorul la 45
Tăiați cartofii în bețe de chibrit de 1/4 inch; aruncați cu ulei de canola. Aranjați în tigaie; coaceți la 450 timp de 5 minute. Întoarceți cuptorul la fiert. Se fierbe 20 de minute sau până se rumenesc, întorcându-se o dată. Topiți untul într-o tigaie.
Adăugați usturoi tocat; saut 30 de secunde.
Adăugați cartofi prăjiți; gatiti 1 minut. Aruncați cu pătrunjel tocat, sare kosher și piper negru proaspăt măcinat.