Cartofi Prăjiți Cu Usturoi Romano
Reteta usturoi Romano cartofi dulci cartofi ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă face 4 porții cu 288 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o garnitură prietenoasă cu bugetul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, boia maghiară, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi Prăjiți Cu Usturoi Și Parmezan, Cartofi Prăjiți Cu Usturoi La Cuptor, și Cartofi Prăjiți Cu Usturoi Și Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii în benzi groase de 1/4 inch.
Transferați într-o pungă de plastic resigilabilă de dimensiunea galonului.
Adăugați uleiul de măsline, usturoiul și boia de ardei; sigilați punga. Se agită bine pentru a se combina; lăsați să stea 30 de minute la temperatura camerei.
Încălziți cuptorul la 400 de foi de copt F. Line cu folie de aluminiu antiaderentă.
Întindeți cartofii într-un singur strat pe foaia de copt căptușită cu folie.
Coaceți 25 de minute. Întoarceți cu grijă cartofii; se presară cu brânză.
Coaceți încă 10 până la 15 minute, până se rumenesc.
Scoateți din cuptor; întoarceți-vă din nou.
Serviți cu sos de scufundare la alegere (cum ar fi brânză albastră sau fermă).