Așezați cartofii într-un singur strat într-un vas de copt de 13 x 9 inci și turnați uleiul peste ei.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Adăugați usturoiul, oregano uscat, sare și piper după gust și aruncați bine pentru a acoperi cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Coaceți cartofii timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Oregano Uscat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați bulionul, aruncați și coaceți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Adăugați sucul de lămâie, aruncați și coaceți încă 10 până la 15 minute sau până când cartofii sunt fierți. Dacă doriți, preîncălziți broilerul și fierbeți cartofii timp de 2 până la 3 minute, sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Se presară oregano proaspăt și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
7
Variație
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano Proaspăt
1
Retipărit cu permisiunea Foods of the Greek Islands, 2000, de Aglaia Kremezi, Houghton Mifflin
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alep
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire