Cartofi Prăjiți Cu Usturoi
Cartofii prăjiți cu usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 89 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 22 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de cartofi, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Încercați Supă De Usturoi Prăjită Cu Cartofi Prăjiți De Rozmarin, Cartofi Prăjiți Cu Usturoi, și Cartofi De Usturoi Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Frecați cartofii; tăiați fiecare în 8 pene.
Așezați pene într-un castron mare.
Stropiți cu ulei; aruncați bine.
Presărați sare, praf de usturoi și piper; aruncați până când cartofii sunt acoperiți uniform cu condimente. Aranjați pene într-un singur strat pe o foaie mare de copt cu margini acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până se rumenesc.