Cartofi Prăjiți Cu Usturoi
Usturoi cartofi prajiti este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 475g de grăsime, și un total de 4318 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, cartofi roșii, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 45%. Încercați Usturoi Prăjit Cartofi Prăjiți, Cartofi prăjiți cu usturoi și busuioc de casă, și Cartofi prăjiți de casă cu usturoi proaspăt și mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți un castron mare pe jumătate cu apă.
Tăiați cartofii în felii lungi de aproximativ 1/4 in. gros, apoi tăiat în 1/4-in.- bastoane groase, aruncându-le în apă ca tăiate. Se răcește cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Se scurge și se usucă foarte mult.
Se toarnă aproximativ 3 in. de ulei într - un 8-la 10-qt. oală; aduceți la 325 la foc mediu-mare. Cu o lingură cu fante, coborâți cu grijă o lingură de cartofi în ulei. Gatiti, amestecand ocazional pentru a impiedica cartofii prajiti sa se lipeasca, pana cand cartofii sunt fragezi la muscatura si capetele incep sa devina aurii, 3 pana la 5 minute. Reglați căldura după cum este necesar pentru a menține temperatura. Cu o lingură cu fante, transferați cartofii prăjiți într-o tigaie tapetată cu prosoape de hârtie. Lăsați uleiul să revină la 325 și repetați cu cartofii rămași, aranjându-i într-un singur strat (veți avea nevoie de o a doua tigaie).
Lăsați să se răcească complet, aproximativ 15 minute. (În acest moment, puteți înfășura cartofii prăjiți etanș și răciți până la 1 zi.)
Preîncălziți cuptorul la 20
Setați un raft într-o tigaie cu ramă și puneți-l în cuptor.
Într-un castron mare, combinați usturoiul, pătrunjelul și untul. Reîncălziți uleiul în oală la 37
Scoateți prosoapele de hârtie de sub cartofi prăjiți. Cu o lingură cu fante, coborâți 2 linguri de cartofi prăjiți în ulei și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt crocante și aurii, 2 până la 3 minute. Cu o lingură cu fante, transferați cartofii prăjiți în cuptor și păstrați-i la cald. Lăsați uleiul să revină la 375 și repetați cu cartofii rămași.
Amestecați ușor cartofii prăjiți cu amestecul de pătrunjel. Condimentează după gust cu sare.