Cartofi prăjiți cu sos de tarhon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii prăjiți cu sos de tarhon. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 116 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 37 de cenți pe porție. 211 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi fingerling, tarhon, ulei de semințe de struguri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Cartofi Fingerling Cu Arpagic Și Tarhon, Cartofi Fingerling la grătar cu vinetă cremoasă de tarhon, și Cartofi și praz prăjiți cu miere-lămâie.
Instrucțiuni
Aduceți cartofii, 1/4 cană sare kosher și8 căni de apă la fiert într-o cratiță mareși gătiți până când cartofii sunt fragede, aproximativ12 minute.
Se scurge; lasa sa se raceasca complet.Înjumătățiți cartofii pe lungime. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Bateți gălbenușul de ou, sucul de lămâie și un vârf de sare de mare într-un castron mic. Se amestecă treptat în 1/2 cană de ulei de măsline până se formează maioneza. Se amestecă șalota și tarhonul. Sezonpentru a gusta cu piper. Faceți înainte: poate fi făcut cu 4 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Se încălzește restul de 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline într-un micghillet la foc mediu-mare.
Adăugați capereși prăjiți, amestecând des,până când sunt crocante și aurii, 2-3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferațicapete pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte.
Lăsați să stea latemperatura camerei.
Se toarnă ulei vegetal într-o oală mare până la adâncime de 2". Atașați un termometru de prăjit adâncîn partea oalei.
Încălziți uleiul la căldură mediepână când termometrul înregistrează 375 de exemplare F. lucrând înbatch-uri, prăjiți cartofii până se rumenesc și se întunecă, 3-4 minute.
Scurgeți pe hârtieprosoape. Condimentează ușor cu sare de mare.
Aranjați cartofii calzi pe un platou, tăiatîn sus. Puneți puțină maioneză peste fiecare; se presară cu capere.