Cartofi Prăjiți Cu Rozmarin Sărat
Cartofii prăjiți cu rozmarin sărat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 148 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, rozmarin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Cartofi Dulci De Rozmarin, Cartofi prăjiți de păstârnac cu rozmarin, și Cartofi Dulci De Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare cartof pe lungime în 10 până la 12 pene.
Stropiți cu ulei și presărați cu următoarele 4 ingrediente; aruncați pentru a acoperi.
Aranjați pene de cartofi, cu pielea în jos, într-un singur strat pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 35 până la 40 de minute sau până se rumenesc.
* 3/4 linguriță sare iodată poate fi înlocuită cu 1 1/2 linguriță sare kosher.