Cartofi prăjiți cu oțet de malț
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii prăjiți cu oțet de malț. O porție conține 180 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați paprika, cartofi dulci, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi prăjiți la grătar cu oțet de malț Aioli, Oțet De Malț Chip De Cartofi Dip, și Cartofi Prăjiți Cu Cartofi Dulci Cu Maioneză Chipotle (Cartofi Prăjiți) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Adăugați cartofii julienned într-un castron umplut cu apă cu gheață în timp ce încălziți uleiul.
Preîncălziți uleiul într-o tigaie sau friteuză din fontă la 325 grade F. Într-un bol mic, adăugați toate condimentele și combinați bine.
Scoateți cartofii din apa cu gheață și uscați-le cu prosoape de hârtie. Prăjiți cartofii, în loturi, timp de 3 până la 4 minute pentru a găti interiorul.
Scoateți cartofii din ulei într-un castron și aduceți uleiul până la 350 de grade F.
Adăugați cartofii și prăjiți din nou, în loturi, de data aceasta pentru a găti exteriorul până se rumenesc. (Nu vor atinge textura unui prăjit francez, dar vor avea o culoare frumoasă și vor fi ușor crocante).
Scoateți cartofii din ulei pe o placă căptușită cu prosop de hârtie.
Transferați cartofii într-un bol sau platou de servire.
Se presară generos cu amestecul de condimente și se presară cu oțet de malț.