Cartofi prăjiți cu maioneză Chipotle
Cartofii prăjiți Yuca cu maioneză Chipotle ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,92 USD pe porție. O porție conține 841 calorii, 3G de proteine, și 54g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, maioneză, lb yuca și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Cartofi Prăjiți Cu Cartofi Dulci Cu Maioneză Chipotle (Cartofi Prăjiți), Cartofi prăjiți cu dovlecei cu maioneză Chipotle, și Yuca cartofi prajiti cu Mojo.
Instrucțiuni
Gatiti yuca proaspata sau congelata cu 1 lingura de ulei intr - o oala de 6 pana la 8 litri cu apa sarata clocotita, neacoperita, pana cand este frageda cand este perforata cu un cutit si aproape translucida, 8 pana la 12 minute pentru proaspete sau 10 pana la 15 pentru congelate.
Transferați cu o lingură pliată în mai multe straturi de prosoape de hârtie pentru a se scurge și lăsați să stea 5 minute. Dacă utilizați yuca congelată, tăiați bucăți în cartofi prăjiți cu grosimea de 1/3 inch, aruncând orice miez fibros.
Preîncălziți cuptorul la 200 F.
Încălziți aproximativ 1 1/2 inci ulei într-o oală grea de 4 până la 5 litri la foc moderat, până când înregistrează 360 km f pe termometru.
Între timp, amestecați maioneza, sucul de lămâie și Chipotle tocate (sau sos) într-un castron mic.
Lucrând în 3 loturi, prăjiți yuca, rotind, până devine auriu, 5 până la 7 minute pe lot, apoi transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge scurt și condimentați cu sare. (Ulei de retur la 360 cm. f între loturi.) Aranjați cartofii prăjiți în 1 strat într-o tigaie superficială și păstrați-i la cald în cuptor în timp ce prăjiți loturile rămase.
Se servește cu maioneză chipotle.