Cartofi prăjiți cu ierburi
Cartofii prăjiți cu ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 277 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 55 de fani. Un amestec de usturoi, cartofi cu piele roșie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, care este mare. Încercați Cartofi prăjiți cu ierburi, Cartofi pentru bebeluși cu brânză cremoasă de capră și ierburi Fine, și Cartofi prăjiți cu usturoi cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Puneți cartofii într-un castron mare. Într-un castron mic, bateți ierburile, usturoiul și uleiul împreună până se omogenizează, apoi turnați peste cartofi.
Se presară generos cu sare și piper și se aruncă pentru a acoperi.
Transferați cartofii într-un vas mare de copt, distanțându-i uniform.
Prăjiți cartofii până când sunt fragede și aurii, întorcându-i ocazional cu clești, aproximativ 1 oră.
Transferați cartofii prăjiți într-un platou decorativ și stropiți cu ulei de măsline extravirgin și herbes de Provence, dacă doriți.
Se servește fierbinte sau cald.