Cartofi Prăjiți Cu Glazură Balsamică

Cartofi Prăjiți Cu Glazură Balsamică
Cartofi prajiti Alley cu glazura Balsamic ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 9,15 USD pe porție. O porție conține 1448 calorii, 57G de proteine, și 96G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, cartofi roșii, scurtarea lichidului și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o farfurie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Bud și creveți Barbequed Alley, Cartofi Prăjiți Balsamici, și Cartofi Prăjiți Balsamici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți glazura balsamică: aduceți oțetul la foc mic într-o cratiță la foc mediu-mare. Se fierbe până la sirop și se reduce la aproximativ 1/2 cană, 8 până la 10 minute; păstrați cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura BalsamicăGlazura Balsamică
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1
Încălziți uleiul într-o oală cu fund greu sau cuptor olandez la foc mediu până când un termometru cu friteuză înregistrează 220 de grade F. lucrând în loturi, adăugați cartofii și prăjiți până când sunt ușor colorați, dar încă palizi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Transferați pe o foaie de copt folosind o lingură mare cu fante; lasa sa se raceasca.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Creșteți căldura pentru a aduce temperatura uleiului la 350 de grade F. lucrând în loturi, întoarceți cartofii prăjiți în uleiul fierbinte și prăjiți până se rumenesc, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu prosop de hârtie folosind o lingură mare cu fante. Condimentează imediat cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
6
Transferați cartofii prăjiți într-un platou termorezistent sau o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Se presară brânza și se fierbe până se topește, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
8
Stropiți cu o parte din glazura balsamică și presărați cu fulgii de ardei roșu. Fotografie de Kat Teutsch
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Glazura BalsamicăGlazura Balsamică
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista