Cartofi Prăjiți Cu Dovlecei La Cuptor
Cartofii prăjiți cu dovlecei la cuptor sunt o rețetă americană care servește 6. Această garnitură are 742 calorii, 28G de proteine, și 63G de grăsime pe porție. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, crocanți, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 981 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Este adus la tine de Go Dairy Free. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cartofi Prăjiți Cu Dovlecei La Cuptor, Cartofi Prăjiți Cu Parmezan La Cuptor, și Cartofi Prăjiți Cu Parmezan La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 PCERF și așezați câteva rafturi pe o foaie de copt (eu folosesc rafturi de răcire) sau ungeți o foaie mare de copt.
Tăiați capetele dovlecelului și feliați fiecare în bețișoare care au o grosime de aproximativ 8 inci și o lungime de 3 inci. Pune deoparte.
Așezați pulberile de cereale, sare, usturoi și ceapă într-o mașină de tocat condimente sau robot de bucătărie și pulsați de mai multe ori, până când sunt destul de bine măcinate, dar totuși ca firimiturile grosiere.
Așezați amestecul de firimituri într-un vas puțin adânc.
Bateți muștarul, uleiul și apa într-un castron mare și adăugați bețișoarele de dovlecel, aruncând pentru a acoperi.
Unul câte unul, scoateți bețișoarele de dovlecel din amestecul de dijon, lăsând orice exces să se scurgă și rotiți-le în amestecul de firimituri pentru a le acoperi.
Așezați bețișoarele de dovlecel pe rafturi sau pe foaia de copt și introduceți-le la cuptor pentru aproximativ 20 până la 30 de minute, sau până când sunt crocante după bunul plac și fragede în interior. Dovleceii se vor înmuia puțin mai mult pe interior pe măsură ce se răcesc.