Cartofi prăjiți cu cartofi dulci la grătar cu usturoi și ierburi

Usturoi și ierburi la gratar cartofi dulci cartofi ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 221 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cartofi dulci, sare, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Cartofi prăjiți cu cartofi dulci și usturoi, Cartofi prăjiți cu sos de ierburi de usturoi, și Susan usturoi la gratar cartofi dulci cartofi prajiti cu iaurt Curry Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați cartofii într-o oală mare cu apă rece, adăugați 2 linguri de sare și gătiți până când cartofii sunt fragede, dar încă ferme, aproximativ 15 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească ușor.
Încălziți grătarul la înălțime.
În timp ce cartofii se răcesc, încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mică pe grătarele grătarului.
Adăugați fulgii de usturoi, cimbru și chili și gătiți până când usturoiul este doar moale, aproximativ 45 de secunde.
Feliați fiecare cartof în jumătate pe lungime, apoi feliați fiecare jumătate în 3 sau 4 pene, în funcție de dimensiune.
Ungeți panele cu restul de 3 linguri de ulei și condimentați cu sare. Grătați până se rumenesc ușor și tocmai fierbeți, aproximativ 6 minute.
Se scoate pe un platou și se aruncă imediat cu amestecul de usturoi și pătrunjelul tocat.