Cartofi prăjiți cu boia afumată Aioli

Cartofi prăjiți cu boia afumată Aioli
Cartofii prăjiți cu paprikan Aioli Afumați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 375 calorii. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Mergeți la magazin și ridicați boia maghiară, maioneză cu ulei de măsline, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Miel De Boia Afumată Cu Aioli De Vinete, Cartofi dulci picante cu aioli Paprikan Afumați, și Mușcături de Chorizo cu Paprikan afumat și ardei Piquillo Aioli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați maioneza, sucul de lămâie, usturoiul și paprikas împreună într-un castron. Răciți aioli până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
UsturoiUsturoi
AioliAioli
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Curățați peștele (pașii 1 și 2 din "Ați găsit peștele", mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
3
Preîncălziți cuptorul la 20
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Tapetați o foaie de copt cu margini cu prosoape de hârtie și păstrați-o caldă la cuptor. Umpleți o oală mare cu 1 in. ulei, introduceți un termometru prăjit și aduceți uleiul la 375 la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Combinați făina și 1/2 linguriță. sare într-o tigaie plăcintă, și panko și restul de 1/2 linguriță. sare într-o altă tigaie. Într-un castron puțin adânc, bateți ouăle pentru a se amesteca. Înmuiați peștele în făină, scuturând excesul, apoi în ou, apoi în panko, întorcându-vă la strat; așezat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
OuăOuă
PeștePește
SareSare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
BatetiBateti
BolBol
6
Se prăjește un sfert de pește la un moment dat până la aur, 1 până la 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
7
Transferați în tigaie în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Se servește cu aioli și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
AioliAioli
9
Ai găsit peștele ... acum ce? Unele piețe le vor curăța pentru dvs., dar dacă nu, o puteți face singur destul de ușor-este nevoie doar de puțină practică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
10
SCALAȚI ȘI TĂIAȚI. Răzuiți ușor solzii cu vârful degetelor.
Echipamente pe care le vei folosi
Scară De BucătărieScară De Bucătărie
11
Tăiați ambele părți ale burții de 1/4 in. de la margine, de la guler la coadă.
12
Curat. Scoateți curajul; clătiți peștele în interior și în exterior. Tăiați aripioarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
13
FILE (BRUT). Scor de pește tot drumul în jurul guler doar la os. Glisați degetul arătător în tăietură pe o parte a gulerului și degetul mijlociu în cealaltă parte. Glisați degetele de-a lungul coloanei vertebrale la coadă, trăgând fileurile libere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
PeștePește
14
Tăiați coada și scoateți oasele rămase.
15
FILE (GĂTIT). Faceți 3 tăieturi prin carne până la oase: de-a lungul coloanei vertebrale (pe o parte a acesteia), la guler și chiar deasupra coada. Glisați cuțitul sub File pentru a-l elibera de coloana vertebrală și ridicați-l. Trageți în sus coada și ridicați coloana vertebrală și capul pentru a elibera fileul de jos. Scoateți oasele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
16
*Dacă nu găsiți hamsii proaspete sau miros, puteți face rețeta cu sardine: aruncați capetele și cozile și tăiați corpurile în 2-in. bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamsii ProaspeteHamsii Proaspete
SardineSardine
17
Tăiați carnea gătită din oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
18
Notă: găsiți acești pești mici la unele magazine alimentare, piețe de pește (poate fi necesar să le comandați) și piețe asiatice. Dacă locuiți lângă un oraș de coastă, mergeți la docuri-hamsiile proaspete și mirosul sunt adesea vândute ca momeală. Căutați pești cu ochi strălucitori, piele strălucitoare și o aromă ușoară. Sunt foarte perisabile, așa că plănuiește să le gătești în aceeași zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamsii ProaspeteHamsii Proaspete
PeștePește
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista