Cartofi prăjiți amestecați cu unt de plante

Cartofi prăjiți amestecați cu unt de plante
Cartofi prăjiți mixt cu unt de plante medicinale este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 358 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi dulci, rozmarin, cartofi roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi Prăjiți Amestecați Cu Unt De Plante, Foc Prăjită Amestecat Planta Baba Ghanoush, și Muschiulet de curcan prăjit cu ierburi cu sos de Mango, tei și ghimbir și cartofi dulci prăjiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați cartofii în cuburi de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
2
Adăugați-le într-o oală mare, acoperiți-le cu apă rece și adăugați sare. Aduceți-le la fierbere, gătiți timp de 10 minute, scurgeți și răciți timp de 20 de minute. Cartofii vor fi acum doar parțial gătite și ar trebui să fie complet uscate înainte de a le prăji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Aruncați cartofii cu uleiul și sarea și piperul, după gust, și întindeți-i într-un singur strat pe o foaie de copt. Prăjiți până când sunt crocante și fierte, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Ardei ArbolArdei Arbol
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1
Se amestecă untul înmuiat cu pătrunjelul, Salvia, rozmarinul și cimbrul și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2
Când cartofii sunt gata, puneți-i într-un castron mare (rezervați 1 cană pentru rețeta rotundă 2) și aruncați cu untul din plante. (Rezerva 2 linguri de unt pentru Runda 2 reteta de porc Hash).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista