Cartofi Prăjiți
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețete pentru repertoriul dvs., cartofii prăjiți acasă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1015 calorii, 17g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 2. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 149 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Simply Recipes necesită cartofi roșii, 2 din 1 ceapă, piper și 2 din 1 ceapă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în jur aproximativ 45 de minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Cartofi Prăjiți, Cartofi Prăjiți, și Cartofi Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cartofi prăjiți de casă făcuți cu cartofi cruzi
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie medie spre mare la foc mediu până la sfârâit.
Așezați un singur strat de felii de cartofi pe fundul tigaiei.
Adăugați un strat ușor de ceapă feliată.
Se presară sare și piper.
Adăugați un alt strat de cartofi, un alt strat de felii de ceapă, presărați din nou cu sare și piper. Continuați să stratificați până când ați consumat cartofii și ceapa.
2 coborâți focul la mediu și acoperiți tigaia.
Lăsați să gătească aproximativ 10 minute, până când stratul de cartofi din partea de jos se rumeneste frumos. Puteți să vă deplasați puțin cu o furculiță pentru a vedea dacă marginile inferioare sunt rumenite.
3 întoarceți ușor cartofii, câte o secțiune a tigaiei, astfel încât stratul care era deasupra să fie acum în partea de jos, iar cartofii rumeniți să fie acum în partea de sus.
Adăugați încă o lingură de ulei. Uleiul va ajuta la rumenire. Acoperiți și lăsați să gătească încă 5-10 minute, până când stratul inferior este acum rumenit.
4 Odată ce stratul inferior este rumenit, scoateți capacul tigaiei și lăsați să continue să gătească încă 5 minute. Această gătire suplimentară va ajuta cartofii să se usuce puțin mai mult.
Cartofi prăjiți cu cartofi fierți
Tăiați cartofii fierți în felii de 1/2 inch.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie medie spre mare la foc mediu până la sfârâit.
Adăugați ceapa feliată în tigaie și gătiți până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Adăugați bucățile de cartofi, întinse cât mai mult posibil de-a lungul fundului tigaiei.
Se presară generos cu sare și piper proaspăt măcinat. Gatiti pana se rumeneste frumos pe fund, fara a amesteca (aproximativ 7-8 minute).
Adăugați 1 lingură de grăsime de slănină sau mai mult ulei în tigaie.
Întoarceți ușor cartofii și gătiți până când fundul cartofilor răsturnați se rumeneste frumos.