Cartofi Piure Încărcați
Nevoie de un garnitură fără gluten? Piureul de cartofi încărcat ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 998 calorii, 27G de proteine, și 71G de grăsime. Pentru $ 2.37 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de slănină, piper, cheddar ascuțit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cartofi Piure Încărcați, Cartofi Piure Încărcați, și Cartofi Piure Încărcați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați blaturile de pe 2 capete de usturoi. Înfășurați în folie și prăjiți timp de 30 de minute. Când este suficient de rece pentru a manipula, scoateți carnea de pe capetele de usturoi și lăsați-o deoparte.
Într-un vas mare, gătiți cartofii în suficientă apă sărată pentru a acoperi timp de 10 până la 15 minute sau până la licitație.
Scurgeți și reveniți la stoc. Bateți cu un mixer electric până se omogenizează; adăugând sare, după gust, piper, unt, usturoi și smântână. Cu o spatulă amestecați brânza și slănina.
Adăugați mai multă sare și piper, dacă este necesar.