Cartofi Piure De Usturoi
Garlicky piure de cartofi este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 39 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 160 de calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cartofi de copt, sare și piper măcinat, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cartofi Piure De Usturoi, Usturoi Piure De Cartofi Dulci, și Piure De Cartofi Usturoi Cu Sos Portobello.
Instrucțiuni
Aceasta este o rețetă cu piure de cartofi cu conținut scăzut de grăsimi, dar nu o veți ști niciodată. Rumenind untul, îi sporiți aroma, astfel încât să puteți folosi mai puțin. Și Zara sună doar caloric-de fapt are un conținut scăzut de grăsimi.
Într-o cratiță, acoperiți cartofii și usturoiul cu apă ușor sărată și încălziți până la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când furculița este fragedă, aproximativ 10 până la 15 minute.
Între timp, într-o tigaie mică sau o cratiță, încălziți untul la foc mic până începe să se rumenească, învârtind tigaia, aproximativ 1 minut.
Scurgeți bine cartofii și zdrobiți-i cu un tocător de cartofi sau un mixer electric până se omogenizează. Amestecați zeama, arpagicul și untul rumenit.
Se adaugă sare și piper după gust.