Cartofi Piure De Aur
Piureul de aur este un fără gluten farfurie. Această rețetă face 35 de porții cu 22 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți unt, cartofi, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cartofi Piure De Aur, Cartofi Piure De Aur Cu Praz Și Smântână, și Cartofi piure de modă veche – faceți cartofi piure de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru.
Instrucțiuni
Bateți cartofii, laptele și untul până devin pufoase. Se amestecă arpagicul și jumătate din VELVEETA.
Se toarna in caserola de 1 litru;se presara cu parmezan.
Coaceți la 177° timp de 20 până la 25 de minute sau până la încălzire. Se acoperă cu VELVEETA rămasă; coaceți încă 5 minute sau până când VELVEETA începe să se topească.