Cartofi Pastetnik

Cartofi Pastetnik
Cartofi Pastetnik este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 350 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de cartofi, maioneză, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cartofi Hasselback Cu Unt Brun (Cartofi Acordeon), Cartofi Umpluți La Cuptor (Cartofi Tandoori), și Cartofi prăjiți la cuptor și cartofi dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, aruncați cartofii cu ulei de măsline pentru a acoperi și puneți-l într-o tigaie superficială sau într-un vas de copt. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
3
Coaceți timp de 1 oră, sau până se rumenesc și se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți din cuptor și transferați cartofii într-un castron mare. Se amestecă iaurtul și maioneza pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
CartofiCartofi
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
5
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista