Cartofi Parmezan De Curcan

Cartofi Parmezan De Curcan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cartofii Parmezan de curcan. O porție conține 184 calorii, 20g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 5 și costă 78 cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, lapte, cartofi festonați și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cartofi Parmezan, Cartofi Parmezan, și Cartofi Roșii Parmezan.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 10 inci, încălziți cartofii și amestecul de sos (din cutia de cartofi) și toate ingredientele rămase, cu excepția brânzei, până la fierbere, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De SosAmestec De Sos
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional, până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
3
Se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
4
Lăsați să stea 5 minute.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții5
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista