Cartofi Olandezi

Cartofi Olandezi
Cartofii olandezi sunt un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 248 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 70 de cenți pe porție. Un amestec de unt, morcovi, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi Olandezi La Cuptor, Cuptor Cu Microunde Cartofi Olandezi, și Petite Meatloaves Și Usturoi Herbed Cartofi Olandezi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii și morcovii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 10-15 minute sau până se înmoaie. Între timp, călește ceapa în unt într-o tigaie mică timp de 8-10 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MorcovMorcov
UntUnt
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Scurgeți cartofii și morcovii; mash. Bateți ceapa, smântâna și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
CartofiCartofi
MorcovMorcov
CeapăCeapă
SareSare
3
Se presară cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista