Cartofi noi și salată verde
Cartofi noi și salată verde a fost este un fără gluten, FODMAP prietenos, întreg 30, și vegan farfurie. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 231 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cartofi noi, mărar, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Salată de cartofi verzi și roșii, Salată Verde De Cartofi, și Salată De Cartofi Și Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, adăugați cartofi în suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și fierbeți timp de 8 minute.
Adăugați fasole verde, reveniți la fierbere și gătiți timp de 2 minute.
Se scurge și se răcește ușor.
Așezați cartofii și fasolea verde într-un bol de servire.
Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul de măsline și următoarele 5 ingrediente.
Se toarnă peste cartofi și fasole verde, aruncând ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți.