Cartofi noi Ultra-crocanți cu usturoi, ierburi și lămâie
Cartofii noi Ultra-crocanți cu usturoi, ierburi și lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 8 și costă $2.1 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 309 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, oțet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Hasselback simpli cu usturoi crocant și ierburi, Cartofi Prăjiți Ultra-Crocanți, și Cartofi Crocanți Cu Lămâie Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați rafturile cuptorului în poziția inferioară și superioară și preîncălziți cuptorul la 500 F. căptușiți două foi de copt cu folie și puneți-le în cuptor.
Așezați cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă rece cu 1 inch.
Adăugați 2 linguri de sare și oțet. Se aduce la fierbere la foc mare, se reduce la foc mic și se gătește până când exteriorul este fraged, aproximativ 5 minute. Cartofii ar trebui să prezinte o ușoară rezistență atunci când sunt înțepați cu un cuțit sau un tester de tort.
Scurgeți cartofii și transferați într-un castron mare.
Adăugați 2 linguri de ulei în castron cu cartofi. Se condimentează cu piper și mai multă sare după gust, apoi se aruncă până când exteriorul este ușor zdrobit și acoperit cu un strat subțire de pastă de cartofi/ulei.
Întindeți uleiul de canola rămas uniform pe suprafețele foilor de copt căptușite cu folie fierbinte, apoi împărțiți cartofii uniform între ele, folosind o spatulă subțire pentru a le aranja cu fața tăiată în jos și folosind mănuși de cuptor sau prosoape de bucătărie pentru a manevra tigăile fierbinți.
Transferați foile de copt în cuptor și prăjiți până când fundul cartofilor este crocant și maro auriu și poate fi ridicat cu ușurință din folie, aproximativ 30 de minute în total, schimbând partea superioară a tăvilor cu partea inferioară și rotindu-le o dată la jumătatea drumului prin prăjire. Folosind o spatulă subțire de metal, slăbiți toți cartofii din tigaie și aruncați. Reveniți la cuptor și continuați să prăjiți până se rumenesc peste tot, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Adăugați șalotă în Tigăi și aruncați pentru a acoperi în ulei. Reveniți la cuptor și prăjiți până când cartofii și șalotele se rumenesc adânc, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Scoateți din cuptor și transferați într-un castron mare.
Adăugați pătrunjel, arpagic, coajă de lămâie, usturoi și ulei de măsline în cartofi și aruncați pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper.