Cartofi Noi Pufoși
Cartofii noi pufoși ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 225 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de smântână, cartofi noi, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Cartofi Cu Cremă Pufoasă, Piure De Cartofi Pufos, și Piure De Cartofi Ultra-Pufos.
Instrucțiuni
Preîncălziți la 400 de grade.Clătiți și uscați cartofii, apoi așezați-i pe o foaie de copt.
Stropiți uleiul de măsline peste cartofi și masați pentru a acoperi. Și nu te atașa prea mult-știi cum se va termina asta.
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute sau până când cartofii sunt fragede. Se lasă deoparte 15 minute.
Așezați smântâna, crema de brânză, Monterey Jack, arpagicul, usturoiul, sarea și piperul într-un bol de amestecare.
Tăiați fiecare cartof pe jumătate pe lungime. Cu o lingură sau un balon de pepene galben, scoateți interiorul cartofilor, lăsând o margine foarte subțire de cartof în interiorul pielii.
Adăugați pulpa de cartof în vasul de amestecare cu celelalte ingrediente. Folosind o mașină de tocat cartofi sau o furculiță, amestecați ușor ingredientele împreună până când sunt pufoase și netede. Gustați și reglați condimentul – asigurați-vă că îl sareți în mod adecvat. Puneți amestecul înapoi în cojile de cartofi. În acest moment, puteți îngheța cartofii dacă doriți: lipiți tigaia în congelator, neacoperită și lăsați-i să se întărească la exterior timp de aproximativ 20 de minute. Apoi aruncați-le pur și simplu în câteva pungi mari Ziploc, sigilați-le bine și înghețați-le până când aveți nevoie de ele.Când sunteți gata, coaceți cartofii într-un cuptor de 375 de grade până când se încălzesc bine. Cartofii se vor înmuia, se vor "topi" și vor umple cojile de cartofi pe măsură ce se coc. Yummmmmm.