Cartofi Noi, Pesto De Anghinare Și Rachetă
Cartofi noi, pesto de anghinare și rachetă ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 897 calorii, 35g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru $3.63 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de Vânzare e pepe, pesto de anghinare, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Anghinare Din Ierusalim, Portocală Și Rachetă, Pui, Pesto Și Rachetă, și Pesto de rachetă și brânză de capră.
Instrucțiuni
Ingredient pentru cartofi noi prăjiți 1:3
Pansament: pesto de anghinare (sau doar amestecați 4/5 anghinare marinată cu ulei cu 2 linguri de ulei de măsline extravirgin)sare și piper
Ulei de măsline extravirgin
Cum se prăjesc cartofii:Preîncălziți cuptorul la 180C / gaz
Încălziți o tigaie de prăjire pe bază grea pe plită la foc blând și adăugați suficient ulei de măsline pentru a acoperi baza tigaiei.
Adăugați cartofii și condimentați cu sare de rocă. Se prăjește ușor, amestecând, până când cartofii sunt ușor colorați-aproximativ 10 minute.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți timp de 25 de minute, până când cartofii sunt fierți și frumos colorați.------------------- Patate, pesto di carciofi e rucola
Ingrediente pe 1: 3 arrosto patate novelle
Condimento: Pesto di carciofi (oppure frullate 4/5 carciofini sott ' Olivo con 2 cucchiai di Olio Extra vergine)Vânzare e pepe
Olio Extra vergine di oliva
Vino arrostire le patate: Preriscaldare forno a 180 C / GAZ
Opărire una padella a Fiamma bassa e aggiungete abbastanza olio d ' oliva per coprire il fondo della pentola. Aggiungere le patate e condite con vânzare grosso. Soffriggere, mescolando, finch le patate sono leggermente dorate - circa 10 minuti. Trasferire la teglia în forno e cuocete pe 25 minuti, finch le patate saranno cotte e ben dorate.