Cartofi noi la grătar cu Aioli de lămâie-usturoi și pătrunjel

Cartofi noi la gratar cu lamaie-usturoi Aioli si patrunjel este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 546 calorii, 4G de proteine, și 46G de grăsime. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, usturoi, cartofi noi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cimbru zdrobit cartofi dulci cu lamaie usturoi Aioli, Lămâie Usturoi Pătrunjel Cartofi Prăjiți, și Usturoi De Lămâie Anghinare La Grătar Cu Aioli Ușor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-un vas și acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere, condimentați apa cu sare și gătiți până aproape fraged, aproximativ 15 minute.
Scurgeți cartofii și, când este suficient de rece pentru a manipula, tăiați fiecare cartof în jumătate.
Preîncălziți grătarul la mediu.
Adăugați maioneza, usturoiul, sucul de lămâie și coaja într-un blender și amestecați până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper, după gust. Pune deoparte.
Ungeți cartofii cu ulei pe toate părțile și presărați sare și piper. Grătar, tăiat cu fața în jos, până se rumenesc și tocmai se fierbe.
Scoateți cartofii pe un platou.
Stropiți aioli peste cartofi și presărați pătrunjel tocat.