Cartofi noi la grătar cu Aioli de lămâie-usturoi și pătrunjel

Cartofi noi la grătar cu Aioli de lămâie-usturoi și pătrunjel
Cartofi noi la gratar cu lamaie-usturoi Aioli si patrunjel este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 546 calorii, 4G de proteine, și 46G de grăsime. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, usturoi, cartofi noi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cimbru zdrobit cartofi dulci cu lamaie usturoi Aioli, Lămâie Usturoi Pătrunjel Cartofi Prăjiți, și Usturoi De Lămâie Anghinare La Grătar Cu Aioli Ușor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii într-un vas și acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere, condimentați apa cu sare și gătiți până aproape fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți cartofii și, când este suficient de rece pentru a manipula, tăiați fiecare cartof în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3
Preîncălziți grătarul la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Adăugați maioneza, usturoiul, sucul de lămâie și coaja într-un blender și amestecați până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper, după gust. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Ungeți cartofii cu ulei pe toate părțile și presărați sare și piper. Grătar, tăiat cu fața în jos, până se rumenesc și tocmai se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Scoateți cartofii pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
7
Stropiți aioli peste cartofi și presărați pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
AioliAioli
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista