Cartofi Noi De Două Ori Coapte
Cartofii noi coapte de două ori ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,37 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 273 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Un amestec de ulei de măsline, smântână, cartofi noi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 37 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi dulci la cuptor acoperit cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi la cuptor acoperit cu pui cremă, Carne de vită cornată la cuptor cu varză Sotată și cartofi noi la cuptor, și Cartofi Umpluți La Cuptor (Cartofi Tandoori) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Stropiți cartofii cu uleiul de măsline și aruncați-i pentru a acoperi. Prăjiți până când cartofii sunt fragede și pielea este ușor crocantă, 20 până la 25 de minute.
Folosiți o lingură sau o lingură mică pentru a îndepărta interiorul, lăsând intactă o mică marjă de cartof.
La cartofii scoși, adăugați Monterey Jack, cremă de brânză, smântână, arpagic, usturoi și sare și piper după gust. Mash până când amestecul este complet neted. Dați-i un gust și adăugați mai multă sare, dacă este necesar.
Scoateți amestecul în cojile de cartofi. În acest moment le puteți acoperi și refrigera până la cină. Când sunteți gata, coaceți cartofii la cuptor până se rumenesc deasupra.