Cartofi noi cu vinetă de usturoi prăjită
Nevoie de o garnitură fără gluten, integrală 30 și vegană? Cartofii noi cu vinetă de usturoi prăjită ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 172 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână piper, arpagic, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Pui la grătar cu vinetă prăjită cu usturoi-Oregano și cartofi la grătar, Prăjirea usturoiului în 3 pași simpli + vinetă de usturoi prăjită, și Cotlet de porc prăjit cu vinetă de usturoi prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați 1 1/2 linguri ulei de măsline, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper, usturoi și cartofi într-o tigaie sau o tigaie cu jeleu; aruncați bine pentru a acoperi.
Coaceți la 400 timp de 1 oră și 10 minute sau până se înmoaie, amestecând după 35 de minute. Se răcește 10 minute.
Strângeți căței de usturoi pentru a extrage pulpa. Aruncați piei.
Combinați pulpa de usturoi, restul de 1 1/2 linguri ulei, restul de 3/4 linguriță sare, restul de 1/4 linguriță piper, arpagic, oțet și muștar într-un castron mare; se amestecă bine cu un tel.
Adăugați cartofii în castron; aruncați bine pentru a acoperi.