Cartofi noi cu pătrunjel și șofran
Cartofii noi cu pătrunjel și șofran ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 115 calorii. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă 48 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de măsline, pătrunjel, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 29 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Ciuperci Shiitake, Pătrunjel Și Orez Șofran, Orez Șofran Copt Cu Nuci De Pin Și Pătrunjel, și Conopida lui Deborah Madison cu șofran, fulgi de piper, pătrunjel din belșug și paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Aduceți amestecul la fierbere. Acoperiți și reduceți focul la mediu-mic; gătiți 20 de minute sau până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși cu un cuțit.