Gratinul de ceapă caramelizat cu cartofi ușori ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 414 calorii, 18g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de făină, pătrunjel, condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 57 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Încercați Cartofi, ceapă caramelizată și Gratin de brânză de capră, Păstârnac Și Gratin De Ceapă Caramelizată, și Păstârnac, Prune Și Gratin De Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare; adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, 15 minute sau până când ceapa este colorată în caramel; adăugați usturoi și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Unt
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Se amestecă făina și se gătește, amestecând constant, 1 minut. Treceți treptat în lapte și următoarele 3 ingrediente. Gatiti, amestecand des, 8-9 minute sau pana cand amestecul se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se ia de pe foc; bateți brânza până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Strat jumătate de cartofi într - un vas de copt ușor unsă 13-x 9-inch; se toarnă 2 cani sos peste cartofi în vas. Repetați straturile o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Coaceți, neacoperit, la 375 timp de 1 oră și 10 minute sau până când se rumenesc și cartofii sunt fragede, topping cu amestec de pesmet în ultimele 15 minute de coacere.