Cartofi la grătar și ceapă
Cartofii la grătar și ceapa ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 236 calorii. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 158 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați unt, ceapă, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 65%. Rețete similare includ Cartofi De Ceapă La Grătar, Cartofi De Ceapă La Grătar, și Rozmarin La Gratar-Cartofi Ceapa.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie.
Pentru fiecare pachet, măsurați 2 sau 3 pătrate de folie de aluminiu suficient de mari pentru a înfășura cu ușurință legumele și stratați unul peste celălalt.
Așezați o parte din cartofi și ceapă în centru, presărați sare și piper și punctați cu unt. Înfășurați într-un pătrat aplatizat și sigilați marginile. Repetați cu cartofii rămași și ceapa.
Așezați pachetul învelit din aluminiu la căldură indirectă și acoperiți-l. Gatiti aproximativ 30 de minute, rotind o data.
Serviți fierbinte de pe grătar.