Cartofi La Grătar Prăjiți La Țară
Cartofii de grătar prăjiți la țară sunt un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 6. O porție conține 139 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 163 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Mergeți la magazin și ridicați nectar de agave, piper, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Roșii Prăjiți La Grătar, Coaste De Țară La Grătar, și Coaste De Porc La Grătar În Stil Rustic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F. Acoperiți o tigaie de copt de 9 x 13 inci cu spray antiaderent.
Tăiați cartofii în bucăți mici până la mijlocii și puneți–i în tigaie.
Stropiți uleiul sau margarina și mierea peste cartofi și presărați sarea condimentată, sarea, usturoiul praf și piperul. Aruncați cartofii pentru a-i acoperi uniform cu ulei, îndulcitor și condimente.
Coaceți cartofii, neacoperiți, timp de 15 minute, dați-le un amestec și coaceți încă 10 până la 15 minute, sau până când sunt fragede și se rumenesc.