Cartofi la grătar fantastici

Cartofi la grătar fantastici
Dacă vrei să adaugi mai multe rețete vegetariene fără gluten, fără lactate și lacto-ovo în cutia ta de rețete, Cartofii Fantastici la Grătar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Această garnitură are 201 de calorii , 7 g de proteine și 2 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 4 persoane. Pentru 75 de cenți per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este apreciată de 7 gurmanzi și bucătari. Este oferită de Allrecipes. Ziua de 4 Iulie va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Un amestec de cartofi copți, ardei gras, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 83% , ceea ce este super. Cartofii umpluți la cuptor (cartofii Tandoori) , cartofii Brabant la cuptor și carnea de vită conservată la cuptor cu varză sotată și cartofi noi la cuptor sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar exterior la foc mediu-mare; ungeți ușor grătarul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Tăiați două bucăți de folie de aluminiu de 30x45 cm și îndoiți-le în jumătate pentru a crea două dreptunghiuri de 30x23 cm. Pulverizați o parte a fiecărei bucăți cu spray de gătit. Aranjați cartofii peste o foaie de folie pregătită, într-un model suprapus, lăsând 5 cm liberi pe toate laturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Presărați cu ceapă, ardei gras verde, ardei gras roșu și felii de ciuperci. Condimentați cu sare, piper, fulgi de legume și boia de ardei după gust. Adăugați untură cu conținut redus de grăsimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Așezați a doua bucată de folie peste cartofi cu partea unsă în jos. Sigilați marginile creând mai multe pliuri; faceți 4 până la 6 găuri în partea de sus pentru a permite aburului să iasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Gătiți pe grătarul preîncălzit până când cartofii sunt fragezi, 20-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista