Cartofi la grătar cu vinetă cremoasă de tarhon

Cartofi la grătar cu vinetă cremoasă de tarhon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii la grătar cu vinetă cremoasă de tarhon. O porție conține 781 calorii, 14g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și vegetariană servește 4 și costă $ 3.4 pe portie. Dacă aveți la îndemână maioneză, șalotă, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pui la grătar cu vinetă prăjită de usturoi-Oregano și cartofi la grătar, Cartofi Fingerling Cu Arpagic Și Tarhon, și Cartofi prăjiți cu sos de tarhon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți un grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Combinați oțetul, un strop de apă, șalotele, muștarul, maioneza și tarhonul într-un blender și piureul până se omogenizează. Cu motorul încă în funcțiune, turnați încet uleiul și amestecați până când vinaigretul s-a emulsionat. Reglați condimentele cu sare și piper negru, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Ungeți cartofii cu puțin ulei de canola și condimentați-i cu sare și piper negru, după gust. Grătați-le, tăiați-le cu fața în jos, până când sunt ușor aurii, apoi întoarceți-le și continuați să grătați până când sunt doar gătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Transferați-le într-un platou și stropiți imediat cu vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
6
Garnisiți cu câteva frunze de tarhon și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista