Cartofi la grătar cu vinetă cremoasă de tarhon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii la grătar cu vinetă cremoasă de tarhon. O porție conține 781 calorii, 14g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și vegetariană servește 4 și costă $ 3.4 pe portie. Dacă aveți la îndemână maioneză, șalotă, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pui la grătar cu vinetă prăjită de usturoi-Oregano și cartofi la grătar, Cartofi Fingerling Cu Arpagic Și Tarhon, și Cartofi prăjiți cu sos de tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți un grătar la foc mediu.
Combinați oțetul, un strop de apă, șalotele, muștarul, maioneza și tarhonul într-un blender și piureul până se omogenizează. Cu motorul încă în funcțiune, turnați încet uleiul și amestecați până când vinaigretul s-a emulsionat. Reglați condimentele cu sare și piper negru, după gust.
Ungeți cartofii cu puțin ulei de canola și condimentați-i cu sare și piper negru, după gust. Grătați-le, tăiați-le cu fața în jos, până când sunt ușor aurii, apoi întoarceți-le și continuați să grătați până când sunt doar gătite.
Transferați-le într-un platou și stropiți imediat cu vinetă.
Garnisiți cu câteva frunze de tarhon și serviți.