Cartofi La Grătar
Cartofi la gratar frigarui este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 120 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Dacă aveți rozmarin, apă, praf de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Cartofi Cu Rozmarin, Pui frigărui ' n ' cartofi dulci, și Skewered Surf & gazon cu legume la gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii și apa într-un bol sigur cu microunde. Gătiti cartofii cuptor cu microunde la înălțime până când este doar fraged, aproximativ 15 minute, amestecând la jumătatea drumului.
Scurgeți cartofii și lăsați la abur câteva minute să se usuce.
Într-un castron mare, amestecați maioneza, vinul, rozmarinul și praful de usturoi.
Se amestecă cartofii scursi și se aruncă pentru a acoperi. Marinați, acoperiți, la frigider timp de 1 oră.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor de ulei.
Scoateți cartofii din marinadă și frigărui. Grătar, acoperit, timp de 6 până la 8 minute, periaj ocazional cu marinată, întorcându-se la jumătatea drumului.
Scoateți cartofii din frigarui și serviți fierbinte.